NEDELJNI PREGLED: Udri brigu na MANIFESTACIJEVranje je u nedelji za nama zabeleilo rekordan broj obolelih od koronavirusa od početka pandemije, ali to se ionako ne tiče nikoga ni vlasti ni opozicije ni sestre Jase, jer se svi ponašaju kao da se ništa ne dešava.

Idemo redom, dve manifestacije Svetosavska nedelja i Dan grada, pompezno su najavljene i gradonačelnik i njegova svita spremno učestvuju u svečarskim zbirotinama, jer je predsednik Vučić rekao da okupljanja nisu razlog širenja virusa.Svetosavska nedelja nije mogla da prođe bez Pahomija, pa je tako i on bio deo svečarske svite.

Čestitamo dobitnicima Svetosavskih priznanja i pitamo se dokle će se forsirati dve škole, kako da vam što slikovitije objasnimo da u gradu postoje i druge škole i dugi prosvetni radnici a ne samo Vuk i Gimnazija.Nego da se ne mešamo u ono što nam je posao.

Čekamo da se obelodane imena dobitnika nagrada „31 januar“, a do tada ostaje da sedimo, čekamo i pevušimo neku kafansku tipa „E Branka, Branka, Branka ….

Dok se vlast okuplja po gradu, njeni politički partneri u vidu Socijalista su išli po svoje mišljenje u Leskovac, dok je opozicija putovala za Beograd.

Pao je i prvi ozbiljan sneg u gradu, opozicija kaže da ulice nisu očišćene, a vlast u režimskim medijima tvrdi da jesu, ko u klin ko u ploču, kome je bitno sluša, običan narod koji živi u zemlji ekonomskog tigra jedva čeka da prođe januar kome se nikako ne nazire kraj.

Sestra Jase je obavestila armiju svojih pratilaca na Fejsbuku da je duša njene duše i poslanikova žena Suzana proslavila rođendan na Pržaru što je iziskivalo tradicionalni foto sešn maksimalno doteranih žena koje slave život.

Srećan rođendan i lepo je što su maske pale.

Na kraju čelnici vranjskog Pozorišta, vrsni poznavaoci umetnosti koji da nemaju bioskop morali bi da mole publiku da proviri u njihovu zgradu, skinuli su iz foajea fotografiju nedavno preminulog glumca Saše Stojkovića, jer on više nije deo ansambla!

Nije problem što su to uradili skorojevići koji su otkrili teatar kada ih je politika uvela u njega, već što oni koji su ruku pod ruku sa njim gradili karijere, čuvali decu i delili parče hleba na daskama koje život znače to dozvolili, ali oni su ionako dobro poznati klimači glavom i zbog toga slava im i hvala.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. poslanica i vratarka 23/01/2022
    2. DORMEO 23/01/2022
    3. sestra Anci 23/01/2022

    Ostavi komentar