NEDELJNI PREGLED: Svako ima svoj mali svet i oko njega KINESKI zidSvako ima mali svet i oko njega Kineski zid …sećate se pesme, koja može definisati ponašanje poslanika Slaviše Bulatovića, koji nije prezao da svoj mali svet ogradi kineskim zidom, pa iako treba uz pomoć odbornika koji su mu prodali školsko dvorište, pa i uz pomoć dobrih komšija koji su dali izjavu da se slažu sa njegovom potrebom pa ogradi svoj mali svet.

UPS komšija se i ne slaže, ali nema veze pomisli poslanik pa to je samo jedan bolestan čovek, daće izjavu, pa sve iako je u bolnici ….A za potpis kako ćemo lako ćemo jer nam se može, jer smo navikli, jer niko nikada nije kažnjem za nikakav falsifikat ili plagijat.

Elem, zašto Bulatović, zašto odbornici, zašto načelnik gradske uprave, zašto bilo ko drugi kada na falsifikovanom dokumentu stoji potpis službenice!!!???Kojoj je verovatno bilo dosadno pa reče aj nešto da fasifikujem i bi falsifikat.

No dobro, važno je da je neko progovorio i što je važnije neće ćutati, a u Gradu vanredno stanje svaki dan se sastanči, valjda da se vidi kako da svi budu nevini, a da opet budu krivi.

Tvrda i meka struja su toliko dosadile bogu i ljudima, da su ljudi počeli da pričaju da ćemo socijaliste praviti od blata.

Kad smo već kod socijalista ima tu jedna zanimljiva priča da imaju novog čoveka koji balansira i od koga će da naprave novog Baneta Stojančića.

Odan, veran, radan i socijalista od glave do pete, dobro sad malo nadimak nije adekvatan za politiku, Darko brica, ali dajte molim vas posle keramičara, konobara, vlasnika pečenjara, šoferista i ostalih stručnjaka aktuelne vlasti, jedan brica je pravo osveženje.

U Parking servisu revozori otkrili manjak, nedostaju novci, poslovanje problematično, ali kakve to veze ima sve će se to rešiti ispod Palme u Paraliji, kao i uvek, kao da je iko ikada odgovarao za manjak sredstava u nekoj kasi.

Elektrodistribucija na ime dugovadobiće Jumko, njima baš ne ide ovih dana.

To je ona priča kad na svadbi očekujete novce a dobijete 50 lampi.

I na kraju ne tako nebitno ali već vi]eno smene u Zdravstvenom centru.

Zamislite odgovaraće oni koji su nešto zajebali, dobro neće baš odgovarati ali bar neće rukovoditi sve iako su miljenici stranke.

Nego nakažen je taj Zdravstveni centar na gluposti, nije im pomogao ni Pahomije koga su svojevremo dovlačili da prska po novom Hirurškom bloku.

Kako god, kineski zid ispod Palme na obali mora u Paraliji, je samo personifikacija bolesnog zdravstvenog sistema, koji će možda biti zalečen ali ne i izlečen, jer neke bolesti su prosto neizlečive.

Pahomije u krugu najbližih proslavio imendan, u penziju neće da ide jer mu se može, a i Vranjanci su nekako pomirljivi, kao vijetnamski sindrom neki počeše i da žale na sam pomen njegovog odlaska. Bože oprosti im …

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. Peša 29/05/2022
  2. Pajko 29/05/2022
  3. Dragana 29/05/2022
  4. Rambo 29/05/2022
  5. Patka 30/05/2022
  6. Petar 30/05/2022
  7. No pasaran 31/05/2022

  Ostavi komentar