NEDELJNI PREGLED: Referendumska groznica trese jače nego pandemijaU nedelji za nama referendumska groznica protresla je političku elitu grada. Svi osetili potrebu ili dobili naređenje da se na tu temu oglase. Pljuštala su saopštenja sa svih strana, jedni kažu zaokružite DA, drugi NE, a jadan glasački narod zbunjen, jer je navikao da glasa za vučića, kakvi sada ustevi, tužilaštva i deppolitizacija,aman.

No, dok se ovog jutra istovremeno otvaraju birališta u našem gradu i vrata kovid ambulante, prosto je greota što oni kojima je bitno nisu iskoristili epidemiološku situaciju i postavili glasačke kutije u holu ATD -a, ionako nam je ceo grad pozitivan.Nego, glasanje odavno nije vest, bar ne u Vranju gde je sudeći po protestima nezadovoljno tridesetak građanina, ostali su zadovoljni i zadovoljeni i ništa im ne smeta, sede kući čekaju 100 evra od Vučića i brane Novaka na društvenim mrežama, u fazonu su ko će se maje sad sa tim litijumom, ionako će Vučić umesto njih da kaže NE Rio Tintu.

Od gradskih događaja valja istaknuti da je sestra Jase povratila liniju i da je ponovo u sedlu na čeliu kolone Bulatove struje SNS -a, ako ništa drugo odanost joj se ne može osporiti. Koliko god zvuči nemoguće, ali bi premijera u Pozorištu, posle par neuspelih pokušaja, ali važno je da se to sve nekako dešavalo ono što bi se reklo u krugu porodice, jer toliko Vranjance zanima kultura.Kad smo već kod porodice, zanimljivo je da je gradonačelnik u maniru engleske kraljice na svom dvoru pozvao lekare i ostale medicinare koje grad plača i sav ponosno izjavio da u Vranju nema na birou nezaposlenih lekara.

Pozdravljamo ovu malu pobedu gradonačelnika i podsećamo da je sranje oko Zdravstvenog centra koji je već godinama u blokadi nastalo kada je jedan njegov prethodnik zaposlio sve lekare i medicinske sestre, ali ajde da ne bude da ga samo kritikujemo ionako smo još pod utiskom njegovog emotivnog intervjua na lokalnoj televiziji gde je objasnio po prvi put u novijoj istoriji da je on želeo da u vreme praznika park izgleda kao “bajka”. UPS!!!

Lokalnu javnost je strašno potresla vest o tome da je neki tip ubio autom 17 ovaca, gorele su društvene mreže, osudiše čoveka kao da je lično izašao iz auta i klao jednu po jednu, ali niko da se zapita šta će ovce na putu, valjda je to u zemlji Srbiji uobičajena pojava da se svi kao ovce u magli šetaju, ali bukvalno.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. Broom 16/01/2022
  2. ADA 16/01/2022
  3. Ccccccc 16/01/2022
  4. Da 16/01/2022
  5. Selo 16/01/2022
  6. NE 16/01/2022

  Ostavi komentar