NEDELJNI PREGLED: Denzi Parižanin i “ko prizna majka da mu umre”Pobednik nedelje za nama je svakako najveći naprednjak među svim naprednjacima, iako on ustvari to i nije, neuništivi Dejan Stanojević Denzi, koji je doktorirao na predmetu političke neuništivosti, dok mu je kako nezvanično saznajemo u pripremi naučni rad na temu “Bacanje prašine u oči i to ne zlatne”.

Elem, prošle nedelje dok se lokalna vlast bože me oprosti i dalje ponaša autistično i ne sme da kaže da su ukrasi u gradskom parku ogavno ružni , jezivo skupi i bezobrazno nebitni u moru sranja koje su napravili ove godine, izlazi iz privremene anonime naš junak.Dejan Stanojević Denzi i objasni.

Kaže čovek da novinari preteruju, da treba da se skokne do Pariza, a ne kao neki primitivci da se čudimo što je i Bujanovac lepši…. i tako. Reče čovek i ništa mu niko ne zameri, a i zašto bi.Ništa ovaj narod ne iritira kao ćutanje, mi volimo da nam neko saspe prašinu u oči pa to ti je, čak je i doživljavamo kao zlatnu. A ostali samo neka ćute i neka se ponašaju kao deca u vrtiću, a sigurno se sećate one dečje fore “ko prizna, majka da mu umre”.

Danas na Materice neka su sve majke ovog sveta žive i zdrave i neka njihova deca u ime “naše dece” prestanu da lažu i kradu, jer postaje nepodnošljivo.

Uhapšen „neki lekar“, štiti mu identitet kao da je zlostavljana žena, a svako ko je jednom makar pljunuo ispred Doma zdravlja zna o kome se radi. Biće još hapšenja, ali ovaj doktor ga eno na poslu, ali ako mislite doktore da ste zajebali zakon, grdno se varate. Svi znamo da nemate pečat, kao što znamo da ga one dve koje ga još uvek imaju i dalje zloupotrebljavaju.

Priča se i o političkom transferu godine i tao baš zbog ljubavi koja se rodila u prostorijama Zdravstvenog centra, dve ljute političke protivnice su se kako pričaju upućeni izvori toliko zbližile da se spekuliše nemoguća koalicija ili političli transfer decenije, ali ne zna se koja će da preleti, važno je da se druže i to u noćnim smenama, pa nek ide život, jer ljubav pre svega.

Manimo se politike i pređimo na konretnne probleme kao što su vladari iza senke. Priča se da se gradonačelnik u gradu ništa ne pita i da o svemu odlučuje Zorka, priča se da se u Zdravstenom centru direktor takođe ne pita ni za šta i da o svemu odlučuje Nataša, spekuliše se i da tektove urednika Vranjskih cenzuriše Jelena…..

Dakle, nema više slogana Za našu decu, prelazimo na ozniljnije priče, ZA NAŠE ŽENE!!!

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. Mama 26/12/2021
  2. Ha ha ha 26/12/2021
  3. Da 26/12/2021
  4. Zoran 26/12/2021
  5. GROF 26/12/2021
  6. Sanja 26/12/2021
  7. Miki 26/12/2021
  8. Suza 27/12/2021
  9. Bugarin bosilegrad 27/12/2021

  Ostavi komentar