NEDELJNI PREGLED: Dečja posla

Eko Taxi Vranje

„Tata, tata, dira me Slavomir, on i njegovi drugari kažu da sam našao vezu kod nastavnika“ …. „sad će tata da mu pokaže, otvara prozor (windows) i kreće da viče „ Slavomire, stoko novinarska“! Osim Slavomira od tate, nesrećnog deteta, stradali su i njegovi drugari koji su ga oponašali, ali nema veze ima i Slavomir leđa, onda se on požalio nastavničkom veću, koje je reklo direktoru i direktor je rekao da se održi roditeljski sastanak, na kome je osuđen postupak tate, navodno napadnutog deteta i tako, nikome nije palo na pamet da dete varalica dobije bar ukor.

Ne, ne nije ovo priča sa lokalnog igrališta u Vranjskoj Banji, ovo je slika i prilika današnjeg postupanja na medijskoj sceni, novinari koji se odluče ds zagrebu napredno dno, uglavnom su stoka, a stoka se vređa pa makar bila i autohtona vrsta. Tako to ide, riba smrdi od glave nisu uvrede izmislili u Vranjskoj Banji, tamo su ih samo prilagodili sopstvenom nevaspitanju i primenili na društvenim mrežama, koje su mnogima zamenile pijacu ili lokalnu birtiju.Kad smo već kod dečjih posla Vladimir Zaharijev je silo uvređen jer je neko konačno progovorio istinu o njemu, nameračio se na humanitarku, mada mu ni ona nije ostala dužna.

Sistemsko rešavanje problema ljudi koji umiru od gladi je izostalo i ovog puta. Imamo Tamaru koja tvrdi da su jadni i gladni i Vladu Zaharijeva koji tvrdi da imaju jajca i salamu i jedni i drugi snimaju jadne ljude za potrebe društvenih mređa, neetički i nezakonito kršeći im sva prava, kao da im je malo što žive kakko žive.

U Trgovištu se nakon kriptovaluta ofere situacija malo smirila, jer je rudarenje preseljeno na drugu lokaciju, a predsednica opštine odlučila da se malo pozabavi svojim poslom, a ne da klima glavu ex poslaniku čija je marioneta.

Kažu da je za kafanskim stolom lupila šakom od sto i rekla od sada ja vladam. I evo čekamo … da vidimo da li će da zavllada ili je ovo samo još jedna čaršijska priča.

Uzgred institucije sistema su stavljene ovih dana na vagu, da ne kažemo na kantar. Ključa svuda po gradu (bar ne gori) ali načelnik policijske uprave ćuti. Ponovo se svi vade medijske pritiske, na tata će svima da vam kaže čim se vrati sa službenog puta i čiča miča hotova priča.

Sledi laku noć deco ….    1. Xy 10/07/2022
    2. Трајко 10/07/2022
    3. Ana 10/07/2022
    4. Ime 11/07/2022

    Ostavi komentar