NBS tražio od banaka ŠEST MESECI pauze u otplati kredita bivših radnika GEOX-aNa adresu gradonačelnika Vranja Slobodana Milenkovića stigao je dopis iz Narodne banke Srbije u kome se praktično pozitivno odgovara na zahtev grupe bivših radnika „Geox“-a kojim je od NBS-a traženo odobravanje šest mececi moratorijuma na otplatu dugova ovih ljudi prema poslovnim bankama. 

Prema dokumentu, NBS se obratio poslovnim bankama sa takvim predlogom, podržao ga, i očekuje pozitivno rešenje.Deo dokumenta FOTO Info Vranjske

Ta grupa radnika obaveštava javnost da je sa Milenkovićem imala razgovore i o mogućnosti zapošljavanja bivših radnika „Geox“-a i da je vrlo zadovoljna prijemom na koji je naišla.

Naša delegacija predvođena Ružicom Stošić, predsednicom Samostalnih saveznih sindikata primljena je kod gradonačelnika i po pitanju zapošljavanja i po pitanju izveštaja NBS-a. Odbornik sindikata „Geox“-a Jasmina Georgijev je rekla da je gradonačelnik bio veoma korektan, iskren i kulturan – kaže jedna od organizatora susreta Olivera Mladenović.Deo dokumenta FOTO Info Vranjske

Prema njenim rečima, i ona je „odbornica sindikata „Geox“-a“, a posebno naglašava veliku zahvalnost i dužno poštovanje prema gradonačelniku, „uz očekivanje najboljeg ishoda“.

I građani Vranja i bivši radnici „Geox“-a treba da znaju da se preduzimaju sve moguće mere i akcije da se pomogne svim bivšim radnicima „Geox“-a – kaže Mladenovićeva.

SSB

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Tuga 25/10/2021
    2. Muradin 26/10/2021
    3. Ana 26/10/2021

    Ostavi komentar