Aktivizam i mladi

Natalija STOJMENOVIĆ: Vranje postaje SIMBOL za koruptivne i rasipničke dilovePredstavnica stranke Zeleno – levi front Natalija Stojmenović saopštila je za Nova.rs da je Grad Vranje odlučio da za promotivni materijal potroši 80.000 evra, dok će u naredne tri godine za stvarne potrebe građana biti izdvojeno samo 20.000 evra“.

Stojmenović je naglasila da je građanima Vranja potreban uređen grad koji se bavi zelenim površinama, dečjim igralištima…Grad treba da ulaže u rešavanje pitanja kanalizacije, u obnovu trgova i ulica, a ono što radi SNS je potpuno neshvatljivo, rekla je Stojmenovićeva.

Ona dodaje da takvo ponašanje vlasti u Vranju ne iznenađuje.Nas ne iznenađuje to što oni novac građana rasipaju, ali ćemo se uvek i na svakom mestu suprotstaviti ovakvoj praksi. Vranje postaje crna rupa za javne finansije, simbol za različite koruptivne i rasipničke dilove“, izjavila je narodna poslanica Zeleno-levog fronta Natalija Stojmenović.

Stojmenović je na kraju poruča da dok se „vlast rasipa, građani brinu o najosnovnijim potrepštinama jer ne mogu da žive normalno od svoje plate“.

Ko je NATALIJA STOJMENOVIĆ

Stojmenović je rođena 1995. godine u Vranju, gde je završila osnovnu i srednju školu. Diplomirala je 2018. godine na Fakultetu političkih nauka na smeru Politikologija.

Pokretu Ne davimo Beograd, sada političkoj opciji „Zeleno – levi front“ priključila se 2017. godine u borbi za zaštitu javnog interesa, 2022. godine koordinisala je kampanju i aktivnosti na terenu. Pored toga članica je i Ženske grupe.

Polja interesovanja i aktivizma su joj pitanje položaja žena, ekološke teme, posebno zagađenje vazduha i upravljanje otpadom.

Do sada Stojmenović je bila i koautorka publikacije „Rizik javni profit privatni“, i deo je mreže „European Municipalist Network gde je radila na projektima faminizacije politike. Pored toga deo je mreže „Balkans United for Clean ari“.

Natalija Stojmenović: Grad Vranje „ulaže“ 80.000 EUR za hemijske i postere

Natalija Stojmenović je u pisanoj izjavila navela kako je Gradska uprava Vranja raspisala javnu nabavku za hemijske, majice i postere „Vranje – grad koji ima dušu“ vrednu više od 80.000 evra.

„Dok megalomanske javne nabavke rasipaju novac građana, prema budžetu za naredne tri godine grad će uložiti svega 20.000 evra za nova dečija igrališta“, navela je Stojmenović za Nova.rs

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. Treba da znate 22/02/2024
  2. Жута патка 22/02/2024
  3. Če Gevara 22/02/2024
  4. Trajko 22/02/2024
  5. ПА 23/02/2024
  6. Banička 23/02/2024

  Ostavi komentar