Natalija STOJMENOVIĆ visoko na listi „Srbija PROTIV NASILJA“Natalija Stojmenović, rodom iz Vranja našla se visoko na listi „Srbija protiv nasilja“ koju predvode Marinika Tepić i Miroslav Aleksić. Stojmenović je zauzela poziciju broj 31. na ovoj listi. Prvi na listi biće kopredsednik Zeleno – levog fronta Radomir Lazović, prenosi N1. Pored Natalija Stojmenović, visoku poziciju na listi zauzela je i Biljana Đorđević, rodom iz Bujanovca. Đorđević je zauzala poziciju broj 11.

Natalija Stojmenović na izborima koju su održani pre godinu dana u Beogradu bila je 11. na listi „Moramo“ na lokalnim izborima.

Podsećamo, Stojmenović je rođena 1995. godine u Vranju, gde je završila osnovnu i srednju školu. Diplomirala je 2018. godine na Fakultetu političkih nauka na smeru Politikologija.

Pokretu Ne davimo Beograd, sada političkoj opciji „Zeleno – levi front“ priključila se 2017. godine u borbi za zaštitu javnog interesa, 2022. godine koordinisala je kampanju i aktivnosti na terenu. Pored toga članica je i Ženske grupe.

Polja interesovanja i aktivizma su joj pitanje položaja žena, ekološke teme, posebno zagađenje vazduha i upravljanje otpadom.

Do sada Stojmenović je bila i koautorka publikacije „Rizik javni profit privatni“, i deo je mreže „European Municipalist Network gde je radila na projektima faminizacije politike. Pored toga deo je mreže „Balkans United for Clean ari“.    1. Miki 08/11/2023

    Ostavi komentar