Natalija Stojmenović nosilac liste „BIRAM BORBU“Natalija Stojmenović, narodna poslanica u Skupštini Republike Srbije, biće prva na listi „Biram borbu“ koja će učestvovati na loklanim izborima u Beogradu.

Podsećamo, Stojmenović je rodom iz Vranja, gde je završila osnovnu školu i Gimnaziju „Bora Stanković“ Vranje.Nakon Gimnazije završila je Fakultet političkih nauka u Beogradu, nakon čega i započinje svoje političko delovanje u glavnom gradu.

Poslednji put je Stojmenović „prodrmala“ javnost Vranja kada je izjavila da je Grad Vranje odlučio da za promotivni materijal potroši 80.000 evra, dok će u naredne tri godine za stvarne potrebe građana biti izdvojeno samo 20.000 evra“.Ko je NATALIJA STOJMENOVIĆ

Stojmenović je rođena 1995. godine u Vranju, gde je završila osnovnu i srednju školu. Diplomirala je 2018. godine na Fakultetu političkih nauka na smeru Politikologija.

Pokretu Ne davimo Beograd, sada političkoj opciji „Zeleno – levi front“ priključila se 2017. godine u borbi za zaštitu javnog interesa, 2022. godine koordinisala je kampanju i aktivnosti na terenu. Pored toga članica je i Ženske grupe.

Polja interesovanja i aktivizma su joj pitanje položaja žena, ekološke teme, posebno zagađenje vazduha i upravljanje otpadom.

Do sada Stojmenović je bila i koautorka publikacije „Rizik javni profit privatni“, i deo je mreže „European Municipalist Network“ gde je radila na projektima faminizacije politike. Pored toga deo je mreže „Balkans United for Clean ari“.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Stočni fond 10/05/2024

    Ostavi komentar