Nastavak SUŠE: Više ulica u donjem delu grada BEZ VODE

Eko Taxi Vranje

Veći broj ulica u donjem delu Vranja ostaće bez vode zbog radova na izgradnji vodovodne mreže u ulici Partizanski put, saopštio je JP „Vodovod“.

Bez vode će ostati ulice Đure Daničića, Ognjena Price, Sterije Popovića i još nekoliko okolnih ulica.„Vodovod“ je u saopštenju zamolio stanovnike donjeg dela grada da pokažu strpljenje, „jer će biti bez vode do okončanja planiranih radova“, ali to nije umanjilo strah i zabrinutost ljudi u navedenim ulicama zbog prekida u vodosnabdevanju.

Mi razumemo da zbog radova na vodovodnoj mreži mora da se prekine vodosnabdevanje, ali nas plaši iskustvo sa ulicom Partizanski put i primeri rekonstrukcije nekoliko ulica u centru Vranja, jer kada nestane struja, kako-tako može da se funkcioniše, ali bez vode je strašno, komentariše Milovan Stanković, žitelj ulice Sterije Popovića.

Podsećamo, ulica Partizanski put u donjem delu Vranja, jedna je od najfrekventnijih gradskih saobraćajnica, ali su se baš u toj ulici događale česte havarije na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži, a poseban problem su velike padavine koje uzrokuju teškoće u funkcionisanju atmosferske kanalizacije.

NIV  • Ostavi komentar