NASTAVAK: Raskopana i ulica Ivana CankaraUlica Ivana Cankara je raskopana u četvrtak 29. septembra od nepoznatog izvođača radova, a JP „Vodovod“ nije u priči sudeći prema obaveštenju o održavanju na sajtu ovog javnog preduzeća, saznaju InfoVranjske.rs na licu mesta.

U ovoj ulici u širem centru grada, koja povezuje Zmaj Jovinu i kružni tok na raskrsnici Partizanske, Beogradske, Osme brigade i Sime Pogačarevića, teška mašina sa dvojicom radnika iskopala je kanal dužine nekoliko metara, dubine do jednog metra i širine od oko 40 centimetara.Jedini „trag“ koji ukazuje na „geografsko poreklo“ izvođača radova je akcenat i dijalekt u razgovoru između dvojice zaposlenih koji nikako ne pripada vranjanskom lokalnom govoru niti celokupnom području timočko-prizrenskog dijalekta.

Saobraćaj u ovoj ulici je obustavljen, signalizacija je postavljena, a gomila zemlje na početku ulice iz smera kružnog toka je važnija i efikasnija prepreka za sva vozila.

JP „Vodovod“ je na svom sajtu za poslove održavanja za 29. septembar označio sledeće ulice: Nemanjinu, Tetka Dokinu, Narodni front, Šumatovačka i Oca Justina.    1. Kole 30/09/2022
    2. Hiljadugodisnjak je Milenijumgod 30/09/2022

    Ostavi komentar