Naselje GRAMAĐE dva dane bez VODE

Eko Taxi Vranje

Naselje Gramađe u Vranjskoj Banji je dva dana bez snabdevanja vodom zbog ponovnog pucanja vodovodne cevi na mreži u ovom naselju, saznaju InfoVranjske na licu mesta.

Havariju od petka uveče koja je izazvala poplavu glavne ulice i nekoliko dvorišta, radnici „Vodovoda“ sanirali su u nedelju popodne, građani su dobili vodu, ali je ista cev pukla 150 metara niže, pa su žitelji našeg naselja i susednog naselja Štipljani već dva dana bez vode, kaže za InfoVranjske meštanin Srđan Jović.Po njegovim rečima, stanovnici ovog dela Banje nisu iznenađeni najnovijim pucanjem vodovodne cevi na glavnom cevovodu.

Ta cev na pet metara dužine ima pet „spojki“, pa šta smo drugo mogli da očekujemo osim da ponovo pukne i ostavi nas bez vode, ističe Jović.

Prošlonedelji „potop“ naselja Gramađa

Građani Gramađa i naselja Štipljani upozoravaju da ovde cevi na vodovodnoj mreži pucaju najmanje jednom mesečno i da su danima bez vode.

U prošlom mesecu imali smo veliku havariju zbog pucanja cevi, pa smo negde oko 19. novembra više od dva dana bili bez vode, navodi Jović.

Osim „bezvodice“, žitelje naselja Gramađe i Štipljani u Vranjskoj Banji u ponedeljak 20. decembra zadesio je i nestanak struje.

Kada je nestala struja vratili su nas u srednji vek, kažu da je do toga došlo zbog kvara na dalekovodu, gnevna je Danijela Trajković, meštanka ovog dela Banje

S. Kostić  1. Banjcanin 21/12/2021
  2. Dolinarac 21/12/2021
  3. Spasa 21/12/2021
  4. Poj Koštan 21/12/2021
  5. Banjčanin 21/12/2021

  Ostavi komentar