Narodnjaci: Vlast MALTRETIRA roditelje i UČENIKEGradski odbor Narodne stranke u Vranju objavio je saopštenje za javnost povodom situacije u OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“. Portal InfoVranjske.rs saopštenje prenosi u celosti i bez dodatnih izmena.

Gradski odbor Narodne stranke Vranje se nedavno oglašavao povodom nemarnosti i nesposobnosti gradske vlasti koja je imala nameru da prvog septembra dozvoli da učenici Osnovne škole “ Jovan Jovanović Zmaj“ u Vranju krenu da pohađaju nastavu u zgradi ove škole u toku građevinskih radova na rekonstrukciji iste.Gradska vlast je tada prebacivala odgovornost na ministarstvo prosvete prvadajući tako svoju nesposobnost, iako pouzdano znamo da im je namera bila otvaranje nezavršene škole, potpuno nebezbedne po decu koja bi je pohađala. 

Mi smo upozorili na to i fotografijama dokumentovali činjenično stanje iako u tom trenutku nismo ni znali da su i instalacije na zgradi škole bile u katastrofalnom stanju, već je tu činjenicu potvrdilo samo gradsko rukovodstvo.Na sreću školaraca, polazak u po njih potpuno nebezbednu školu je odložen.

Međutim, zavšetak rekonstrukcije škole ne samo da se ne nazire, nego se i novoasfaltirani delovi dvorišta opet raskopavaju, što dodatno protvrđuje činjenicu da rekonstrukcija škole u skorije vreme neće biti završena.

Sada se postavlja pitanje da li je ova neodgovorna vlast svesna toga da se već drugu školsku godinu maltretiraju učenici i njihovi roditelji?

Da li je normalno da se nešto što je asfaltirano prošle nedelje opet raskopava? Da li su svesni dodatnih i nepotrebnih troškova nastalih njihovim neznanjem i nemarom?

Da li je lokalna vlast toliko nesposobna da uradi bilo šta valjano u ovom gradu, a naročito kada su u pitanju deca?

I na kraju, na koga će se ovoga puta vaditi, na ministarstvo prosvete, opoziciju ili možda na vilu Ravijojlu koja noću poruši sve ono što SNS neimari preko dana sagrade?

Narodna stranka Vranje

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Bivša 23/09/2022
    2. Tričko 23/09/2022
    3. Ema 23/09/2022

    Ostavi komentar