Narodnjaci BUJANOVAC: Miroslav ALEKSIĆ na tribini o PROBLEMIMA POLJOPRIVREDNIKA u BujanovcuOO Narodne stranke u Bujanovcu objavili su saopštenje za javnost povodom prestojeće tribine u ovom mestu. Saopštenje prenosimo u celostu i bez dodatnih izmena.

U subotu 4. februara u organizaciji opštinskog odbora Narodne stranke u maloj sali doma kulture Vuk Karadžić u Bujanovcu sa početkom u 14h održaće se tribina sa temom „problemi poljoprivrednika u Srbiji i Bujanovcu i aktuelna politička dešavanja u Srbiji“.Na tribini će govoriti između ostalih i Miroslav Aleksić narodni poslanik u skupštini Srbije.

Narodna stranka je mišljenja da narodni poslanici u skupštini Srbije koji su izabrani od strane naroda trebaju slušati i rešavati probleme naroda Srbije.Moraju obilaziti svako mesto u Srbiji gde će se upoznati sa problemima koje ima lokalno stanovništvo i te probleme iznositi i rešavati u skupštini Srbije koje je najmerodavnije mesto da te probleme reši.

Nismo mišljenja da trebamo pričati kako je sve bajno i sjajno na pinku i u informeru a narod u Srbiji svakim danom živi sve gore i gore.

Mi smo izabrali ovaj put da idemo u narod i da u direktnom razgovoru sa građanima opštine Bujanovac razgovaramo o problemima i da te probleme preko svojih poslanika iznesemo u skupštinu Srbije.

Saopštenje je potpisao Saša Arsić, predsednik opštinskog odbora Narodne stranke u Bujanovcu i regionalni koordinator Narodne stranke za Pčinjski okrug

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. ПА 01/02/2023
    2. Razum 03/02/2023

    Ostavi komentar