Narodna stranka: Tužba protiv preminulog Stojkovića predstavlja pritisak na InfoVranjske

Eko Taxi Vranje

Narodna stranka u Vranju objavila je saopštenje za javnost. Saopštenje prenosimo u celosti i bez dodatnih izmena.

Narodna stranka Vranje najoštrije osuđuje necivilizovano, neljudsko i krajnje apsurdno ponašanje rukovodstva pozorišta „Bora Stanković“ koje je posthumno podnelo tužbu protiv svog bivšeg zaposlenog i urednika portala Info Vranjske Saše Stojkovića Babačka.Ovakvav neljudski i sraman čin nad pokojnim Stojkovićem nam govori da naprednjacima ništa nije sveto, s obzirom da je direktor pozorišta kadar Srpske napredne stranke, tako da ni pokojnog čoveka i nekoliko meseci nakon njegove smrti ne ostavljaju da počiva u miru. 

Takođe, ova apsurdna tužba predstavlja udar i pritisak na porodicu pokojnog Stojkovića, odnosno njegove naslednike, kao i na portal Info Vranjske, koji je i nakon njegove smrti nastavio da postoji i da se bavi aktuelnim temama u pčninjskom okrugu, a svi znamo da je taj portal kost u grlu naprednjaka.

Narodna stranka pruža punu i bezrezervnu podršku porodici pokojnog Saše Stojkovića Babačka, a naprednjacima poručujemo da se stide svojih postupaka, iako znamo da oni stida nemaju.

Zbog ovakvih i sličnih neljudskih postupaka režima revanšizam će biti nezaobilazna tačka korenitih promena koje će se uskoro desiti na političkoj sceni Srbije.

NIV    1. Dane 23/02/2022
    2. Jes 23/02/2022
    3. Sloba 24/02/2022

    Ostavi komentar