Naprednjaci u JUMKU: Dokle više nekažnjenog kršenja zakona?

Eko Taxi Vranje

Poslednja sednica GrO SNS u Vranju održana je u amfiteatru farike «Jumko», čime je prekršen Zakon o političkim strankama.

Inkriminisana sednica održana je u preduzeću sa dominirajućim državnim vlasništvom, što predstavlja teži oblik kršenja pomenutog zakona.Ne događa se prvi put da SNS krši zakone sopstvene zemlje, zamislite, «voljene Srbije», što je dokaz da je ova stranka personifikacija svih zala i nesreća ove od Boga zaboravljene i razvaljene zemlje.

Grad Vranje OPROSTIO „Jumku“ milijardu dinara!

Manir kršenja zakona SNS je nasledio od svih prethodnih vlasti, ali ponajviše od socijalista koji su zloupotrebljavali preduzeća u državnoj svojini kako bi od zaposlenih radnika obezbedili glasače na izborima.

SNS u Jumku, svi, i i direktor firme FOTO FB

«Jumko» većinski pripada državi, više od 80 odsto, dok desetak odsto pripada Gradu Vranju koji je svoja potražicanja prema ovoj fabrici konvertovao u trajni ulog u kapitalu preduzeća.

Odgovornost za kršenje Zakona o političkim strankama podjednako snosi i poslovodstvo «Jumka» na čelu sa generalnim direktorom Branislavom Trajkovićem.

Šta bi sa privatizacijom SIMPA i JUMKA?

Podsećamo, Zakon o političkim strankama izrazito zabranjuje prisustvo političkih stranaka u bilo kom vidu u državnim preduzećima i javnim preduzećima i ustanovama.

Vranjski naprednjaci više od pet godina flagrantno krše Zakon o političkim strankama, i nikom ništa

S. Kostić    1. Раja 14/10/2021
    2. Vlajko 14/10/2021
    3. Glote 14/10/2021

    Ostavi komentar