Nakon povrede Stankovića – KRATER fontana napokon OBELEŽENA

Eko Taxi Vranje

Nakon pisanja portala InfoVranjske.rs o slučaju Miodraga Stankovića Dageta, koji je zadobio teške povrede nakon pada kod „krater“ fontane, preduzimači su napokon obeležili ovo gradilište.

Podsećamo, profesor u penziji Miodrag Stanković Dage najavio je tužbu protiv grada Vranja i investitora za naknadu štete zbog fizičkih i psihičkih povreda i bolova.Advokat profesora Stankovića, Dragan Nikolić Nika tvrdi da se nezgoda dogodila 4. maja u prepodnevnim časovima.

FOTO InfoVranjske.rs: Krater Fontana

Stanković ima prelom leve ruke, ozbiljne povrede glave, tri prsta su mu slomljena, a pao je kada je sa kolovoza na koji je bio primoran da bude, jer je gradilište žičanom ogradom zatvorilo i trotoar sa jedne strane ulice, a gradilište hotela Vranje sa druge, što nije smelo da se uradi, kada se popeo na trotoar nagazio na rupu iz koje je ne znam zašto izvađena kocka i sapleo se odmah pored žičane ograde gradilišta, priča Nikolić.

Podsećamo, rok za rekonstrukciju stepeništa Partizanskoj ulici i izgradnju fontane preko puta hotela „Vranje“ odavno je probijen, a izvođač radova, firma „Eurolider“ iz Žbevca je svojevremeno, pre dve i po godine dobila posao rekonstrukcije gradskog parka.    1. Toka 11/05/2022
    2. ADA 11/05/2022

    Ostavi komentar