Aktivizam i mladi

Najavljena nova „STIHIJA“U četvrtak 16. decembra u kafiću „The Riff“ od 18 časova, biće održana još jedna „Stihija“, na kojoj će publika imati prilike da čuje mlade pesnike koji čitaju i pišu poeziju.

Prema rečima jednog od osnivačara Nemanje Stojkovića Blekija, ,,Stihija” je nastala povodom okupljanja stvaralaca i ljubitelja pisane reči, ne samo online nego i uživo, na večerima čitanja poezije i kratke proze. Stojković je pozvao sve zainteresovane da se jave ako žele da učestvuju u izlaganju poezije uz napomenu da je broj učesnika ograničen. Prijave su otvorene do ponoći 15. decembra.

Posle duže pauze i konstantnog traženja pravog trenutka da napravimo Stihiju, presekli smo i samo rešili da se desi. Inspirisani nedavnom radionicom sa srednjoškolcima, želimo da im damo šansu da se predstave prvi put kao pesnici u The Riff-u, a ne samo kao gosti lokala. Biće tu još novih mladih lica, a naravno i onih dobro znanih, od kojih dobijamo svaki put bezrezervnu podršku – rekao je Stojković za portal InfoVranjske.rsFOTO: Stihija

Organizatori „Stihije“ naglasili su da se mesta za učestvovanje se brzo popinjavaju, pa predlažu da se što pre prijavite na njihovoj FB stanici ili na mejl [email protected].

Podsećamo, ovo će biti 18. put da se održava pesničko veče „Stihija“

M. Stanković

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar