Aktivizam i mladi

Na SPORTSKOM umesto klupa i novih terena – Građani dobili ORANICE i blatoNa sportskom centru nakon radova (koji su obavljani iz ove JP „Sportski objetki“) prisutna su velika oštećenja, pa umesto trave, cveća i klupa koje su uništene, imamo oranice i blato pored staze.

Sve podseća na njivu u kojoj je zasađen krompir, ali polažemo nade da je u pitanju neko cveće ili za početak trava o kojoj se ne vodi mnogo računa. Situacija je utoliko gora kada padne kiša i stvori dodatno blato.I u slučaju da je nešto napokon posađeno na sportskom centru, velika površina se ne održava adekvatno, tako da je deo kod terena za fudbal i odbojku na pesku u veoma lošem stanju, kao da će vojnici vežbati prolazak kroz blato, a ne da neko priđe da se bavi sportom.

Pogledajte fotografije: Kako izgleda SPORTSKI CENTAR DANASStaza uz Hemijsko-tehnološku i Medicinsku školu sada više liči na ulicu, neoznačena je, sa druge strane je opustošeno i liči na eroziju, pa ostatak kolektivne slike izgleda loše.

Posle bilo kakvih obnova na sportskom, i sada su uspeli da naprave haos, ostave kratere i oštećene drvorede, a šta će biti uz sve probleme kada počnu da se grade nebeski rekreativni kompleksi.

V, ILIĆ

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Sara 01/02/2024
    2. Kane 02/02/2024

    Ostavi komentar