Muškarac iz Vranja vozio ZASTAVU sa 1,76 PROMILA – Izazvao TEŠKU saobraćajkuPripadnici saobraćajne policije Policijske uprave u Vranju, tokom vikenda, isključili su iz saobraćaja četvoricu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola, od kojih je jedan izazvao saobraćajnu nezgodu.

Dvadesetšestogodišnji muškarac iz Vranja, upravljajući automobilom „zastava“ sa 1,76 promila alkohola u organizmu, udario je u teretno vozilo marke “man” koje je vuklo drugo teretno vozilo marke “volvo”, stoji u saopštenju policije.Kako je policija saopštila, u ovoj saobraćajnoj nezgodi dvedesetšestogodišnjak je zadobio teške telesne povrede.

Pored ovog incidenta, policija u Vranju i Surdulici, tokom redovne kontrole saobraćaja, zaustavila je muškarce starosti 38 i 47 godina koji su vozili automobile marke “folksvagen” sa 1,32 promila alkohola u organizmu.

Saobraćajna policija u Vranjskoj Banji zaustavila je “reno” kojim je upravljao četrdesetsedmogodišnji muškarac iz okoline Vranja, sa 1,25 promila alkohola, rekli su iz policije.

NIV    1. Ljubinka 04/07/2022

    Ostavi komentar