Muke žitelja Gramađa: Cevi pucaju tri dana zaredom!

Eko Taxi Vranje

Vodovodne cevi u naselju Gramađe u Vranjskoj Banji tri dana zaredom pucaju, a izlivena voda pravi haos na glavnoj i susednim ulicama.

Najugroženija je glavna ulica u ovom banjskom naselju koja kod Živinarske farme počinje od glavne banjske ulice i kroz naselje Gramađe pruža se do „Simpo Cveća“.Žitelji Gramađa višestruko su ugroženi zbog stalnog pucanja azbestnih vodovodnih cevi, danima su bez pijaće vode, na ulici je haos budući da izlivena voda otežava kretanje pešaka i vozila.

Radnici „Vodovoda“ otklone jednu havariju, a za kratko vreme cevi pucaju na dugim mestima, pa su stanovnici Gramađa stalno u mukama zbog problema sa vodosnabdevanjem.

Nama ne pomažu ni izbori, mada smo se nadali da će nešto da se uradi u izbornoj kampanji, jer se vlast baš razvrednila u ovom periodu, međutim, naš problem je teži, treba da se stare dotrajale azbestne cevi zamene i konačno reši problem u našem naselju, kaže Sreten Mitić iz Vranjske Banje.

Podsećamo, vodovodne cevi u glavnoj i ostalim ulicama naselja Gramađe u Vranjskoj Banji zbog stalnih havarija predstavljaju najveći problem u vodosnabdevanju ne samo na području banjske opštine, već i na celoj teritoriji Grada Vranja.

S. Kostić  • Ostavi komentar