Muke Vrtogoščana: Asfalt od izbora do izboraStanovnici Vrtogoša nikako da dočekaju od aktuelne vlasti obećano asfaltiranje nekoliko glavnih ulica u svom selu koje, zajedno sa meštanima, čekaju na asfalt već više godina, javlja portalu InfoVranjske izvor iz ovog sela, udaljenog od Vranja petnaestak kilometara.

U Vrtogošu, Donjem i Gornjem, živi više od 1300 žitelja.SNS je pre prošlogodišnjih izbora u junu „čvrsto“ obećao asfaltiranje nekoliko glavnih ulica, ali mi Vrtogoščani nikako da ugledamo asfalt, i dalje je leti prašina, a zimi blato, žali se izvor portala.

Po njegovim rečima, «više puta su od naprednjaka u Mesnom odboru SNS tražili pomoć za asfaltiranje obećano pre poslednjih izbora».Istini za volju, iz MO SNS su tražili u stranci da se ispuni dato obećanje, podsetivši funkcionere stranke na njihov boravak u Vrtogošu pre izbora prošle godine, kada su nam rekli, za asfalt ne brinite, vi samo glasajte za SNS, nije kratkog pamćenja izvor InfoVranjskih.

FOTO: InfoVranjske.rs – Sa lica mesta

Od izbora u junu 2020. godine prošlo je skoro godinu i po dana, a od asfalta ni slovo „a“.

Navikli smo mi Vrtogoščani da čekamo, nikako nismo zaboravili kampanju za izbore u aprilu 2016. godine, kada su obećavana brda i doline samo da skinemo «crvene» s vlasti u Vranju koje su funkcioneri SNS označili kao glavne krivce za prašinu i blato u Vrtogošu, priseća se izvor portala InfoVranjske.

I sa uzdahom napominje „da su isti funkcioneri SNS glamurozna obećanja o asfaltiranju vrtogoških ulica davali i pre aprila 2016. i pre juna 2020. godine“.

Asfalt je u međuvremenu ispario, setno zaključuje izvor InfoVranjskih.

O obećanim vodovodu i kanalizaciji Vrtogoščani nisu hteli ni da govore, kažu, «od toga tek nema ništa»!!

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Zoce 22/11/2021
    2. Pozitiva 22/11/2021
    3. Marija kulic 22/11/2021
    4. ооо !!! 22/11/2021

    Ostavi komentar