Morava i „Anđeli“ na teškom ispitu

Eko Taxi Vranje

Morava iz Vladičinog Hana i Nebeski anđeli, tim Vojske Srbije, mečeve trećeg kola šampionata u Zoni «Jug» igraju u subotu 4. septembra i predstoje im susreti sa jakim gostima iz Lebana i Donje Stopanje.

Nebeski anđeli dočekuju Radan iz Lebana, ekipu koja zauzima treću poziciju na tabeli sa maksimalnih šest bodova, dok su «Anđeli» na 11. mestu sa tri boda.Branimir Stošić, trener Nebeskih anđela, očekuje težak i neizvestan meč protiv Lebančana, svestan kvaliteta rivala koji je jedan od najozbiljnijih kandidata za osvajanje titule prvaka i povratak u srpskoligaško društvo.

Utakmica između Nebeskih anđela i Radana igra se u subotu 4. septembra u Bazi «Jug» kod Bujanovca i počinje u 16,30 sati.

Morava je solidno startovala u jesenjoj polusezoni Zone «Jug», na petoj je poziciji na tabeli sa četiri boda, koliko ima i šestoplasirana Plantaža iz Donje Stopanje kod Leskovca na šestom mestu.

Hančani su uvereni da mogu da ostvare drugi trijumf u novom šampionatu, kompletni su i nadaju se najboljem, ali respektuju rivala iz Donje Stopanje u čijem timu igra nekoliko srpskoligaških igrača.

Susret između Morave i Plantaže igra se u subotu 4. septembra na stadionu «Kunjak» u Vladičinom Hanu i počinje u 16,30 sati.

Ostali zonaši sa juga Srbije, Vranjska Banja, Alakince i Trnovac svoje mečeve trećeg kola igraju u nedelju 5. septembra.

NIV  • Ostavi komentar