MMA: Kostić izgubio od ČepaMiloš Kostić, MMA borac iz Vranja, borio se u subotu u organizaciji Oktagona, i izgubio od slovačkog borca sprskog porekla Vlasta Čepo.

Kostić je izjavio za portal InfoVranjske.rs da je veoma ponosan što je učestovao na jednom ovakvkom događaju svetskih razmera.Sve je bilo na visokom nivou i zahvalio bih se organizatorima na pozivu. Nije mala stvar stati i boriti se protiv najboljih boraca, najboljih trenera i organizacije poput “American top team”-a – rekao je Kostić za portal InfoVranjske.

Kostić je po svom planu zauzeo sredinu kaveza i prvi krenuo u napad. Početak borbe išao je u njegovu korist, gde je zadao par udaraca i naterao protivnika da se povuče.Krenuli smo u malo jaču rezmenu, i on je, nažalost, imao više sreće i pogodio me u jetru, kada sam ja ostao bez daha – rekao je Kostić za naš portal.

FOTO promo

On je naglasio da nikada nije bio spremniji za borbu, i da je u kavez ušao sigurniji u sebi više nego ikad.

Telo mi je bilo spremno za jak pritisak I bio sam pripremljen da prođem kroz trnovit put samo da ostvarim svoj cilj. Žao mi je što nisam mogao da pokažem svoj maksimum i što me je taj jedan uradac odnosno gubitak daha koštao pobede – kaže Kostić.

Podsećamo, Kostić se za ovaj meč spremao u MMA klubu “Top Team” iz Niša i “Sparta gym” iz Vranja.

Zahvalio bi se svim ljudima koji su bili uz mene i podržavali me, zahvalan sam sponzorima. Posebna zahvalnost ide trenerima iz “Sparta gym” i MMA klubu iz Niša, “Top Team” – završava Kostić.

NIV

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar