MMA borci ODUŠEVILI Vranjance: Nokauti OBELEŽILI GFC XJubilarni MMA turnir GFC X održan je u nedelju, 12. maja u Sportskoj hali u Vranju. Publika u Vranju je imala priliku da isprati četiri poluprofesionalna i pet profesionalnih mečeva.

Turnir su otvorili Miloš Kostić iz organizacije „Gladiators Fight Championship“ i većnik za sport Nenad Đorđević.U prvom poluprofesionalnom meču, u kategoriji do 65 kg, borili su se Vranjanac Mateja Stanković i Kruševljanin Miloš Todorović. Meč je završen pobedom Todorovića koji je kontrolisao sve tri runde iako mu je ovo bio debitantski meč.

Drugi meč između Aleksandra Momčilovića iz Niša i Miloša Zeljka iz Žablja, u kategoriji do 70 kg, završen je pobedom Momčilovića u drugoj rundi.U meču između šampiona Srbije u amaterskim borbama Bojana Đorđevića iz Vranja i Bojana Mileskog iz Bitolja, u kategoriji do 77 kg, pobedio je Mileski u drugoj rundi.

Poslednji meč u poluprofesionalnim borbama, u kategoriji do 66 kg, između debitanta Lazara Ljubića iz Vranja i Trajčeta Micevskog iz Bitolja završen je pobedom Micevskog u prvoj rundi.

Mečevi u PRO kategoriji

Prvi profesionalni meč u kategoriji do 77 kg, između Dejana Zeljka iz Žablja i Emira Matujeva iz Rusije, završen je pobedom Matujeva, tehničkim nokautom u trećoj rundi.

Ivan Šofran iz Budve je u drugom meču u kategoriji do 71 kg pobedio u drugoj rundi najiskusnijeg borca na turniru Slađana Dragišića iz Vranja.

Sledeći meč je bio u bernakl kategoriji, odnosno golim šakama, preko 93 kg. U meču između Majidua Jababua iz Gane i Vranjanca Stefana Pita Stankovića pobedu je odneo Afrikanac Jababu u prvoj rundi nokautom.

Pretposlednji meč između Filipa Božinovskog iz Bitolja i Andrije Stojiljkovića iz Vranja, u kategoriji do 75 kg, završen je pobedom Vranjanca Stojiljkovića u prvoj rundi tehničkim nokautom.

Poslednji i glavni meč večeri, u kategoriji do 63 kg, između Nikole Đurđeva iz Beograda i Igora Dodevskog iz Bitolja, završen je u drugoj rundi pobedom Đurđeva.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. David 13/05/2024
    2. Saša 13/05/2024

    Ostavi komentar