MITIĆ: Svaka KIŠA u Vranju – potencijalna KATASTROFA

Eko Taxi Vranje

Maja Mitić, predsednica Srpskog pokreta Dveri u Vranju, u izjavi za portal InfoVranjske.rs upozorava da „infratsruktura i politički populizam ne idu zajedno, jer će na naplatu doći ulaganja bez plana i poštovanja rokova“.

Što se tiče infrastrukture, na naplatu dolaze sva kašnjenja u radovima koja razotkrivaju sav besmisao populističkih ulaganja u infrastrukturu bez ikakvog ozbiljnog plana, smatra Maja Mitić.Mitićeva nije nezadovoljna jedino stanjem gradske infrastrukture, već i svim što ide iza toga.

Sve se odvija po principu sticanja političkih poena i oravljenja prostora za razne malverzacije, pa je svaka jaka kiša za Vranje potencijalna katastrofa, napominje Mitićeva.

Po njenim rečima, «ta katastrofa je vidljiva na svakom koraku u gradu».

Ona se ogleda u vidu probijanja kanalizacionih cevi, nestanka struje ili pretvaranja krpljenih ulica u blatnjava rečna korita, konstatuje Maja Mitić.

Prva ličnost Dveri juga Srbije na kraju još jednom poručuje „da su preduslov rešavanja svih problema, pa i infrastrukturnih, korenite političke promene“.

Problemi su dublji, sistemski, trebaće mnogo rada da se transformiše, a najpre rasformira destruktivni korupcionaško-poslušnički sistem koji je ova vlast dovela do savršenstva, potencira Maja Mitić.    1. Dine 09/12/2022
    2. Jes 09/12/2022

    Ostavi komentar