MITIĆ (Dveri): Evroprajd nije borba za LJUDSKA PRAVAMaja Mitić, jedna od najbtinijih političkih figura stranke „Dveri“ i savetnica za prava pitanja poslaničke grupe ove pilitičke opcije smatra da se ovogodišnji Evroprajd mora otkazati.

Ekstremistička agenda koju vlast i organizatori Prajda pokušavaju da sprovedu je u direktnoj suprotnosti sa Ustavom, vrednostima i interesima srpskog naroda .Prajd, kao i čitava LGBT propaganda predstavljaju atak na sve ključne srpske nacionalne institucije i srpski javni prostor u celini, rekla je za portal InfoVranjske.rs Maja Mitić, ispred pokreta Dveri.Mitić ponavlja da „ni ove, ni prethodnih godina, nikada nismo čuli ni jedno jedino konkretno pravo za koje se organizatori parade navodno bore“.

Ali smo čuli mržnju, netoleranciju i da se na svaki mogući način trude da isprovociraju većinu u Srbiji, te mislim da je krajnje vreme da ove organizacije shvate da nijedno ljudsko pravo nije apsolutno, već da su sva ljudska prava ograničena pravima drugih ljudi, nagoveštava Mitić.Prva žena Dveri na jugu Srbije poručuje da „gej parada mora biti otkazana zbog uznemiravanja građana jer se njome homoseksualizam propagira kao društvena vrednost,što svakako nije“.

Dveri nikada ne mogu podržati ono što je protivno zakonima prirode i ono što nije deo zdravog društvenog života, završava Maja Mitić.

Iz „Dveri“ poručuju da bez zdravog društvenog života nema bez rađanja potomstva.

Srpska vlast mora hitno da se okrene rešavanju suštinskih i najbitnijih problema građana kao što su talas poskupljenja,nezaposlenost i siromaštvo, energetska nebezbednost, očuvanje Kosova i Metohije. Mi ćemo u narednom periodu učiniti sve što je u našoj moći da pažnju vlasti usmerimo na rešavanje svih ovih egzistencijalnih problema građana Srbije, zvanični je stav ove političke opcije.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Cccccc 23/08/2022
    2. Srpsko-kanadski pisac iz Makaa 28/08/2022

    Ostavi komentar