Miroljubivi zonaši Pčinjskog okruga

Eko Taxi Vranje

Osmo kolo šampionata Zone «Jug» obeležili su nerešeni rezultati svih klubova sa područja Pčinjskog okruga, na dva derbija okruga, u Vranjskoj Banji i Trnovcu, kao i na meču u Bazi «Jug» kod Bujanovca, podeljeni su bodovi između rivala.

Trnovac i Morava okončali su susret bez golova, pa je Morava zadržala treće mesto na tabeli sa 17 bodova, a Trnovac se našao na osmoj poziciji sa 10 bodova.U narednom devetom kolu, Morava u Vladičinom Hanu dočekuje ekipu Puste Reke, sedmu na tabeli sa 11 bodova, a Trnovac je gost lideru na tabeli Jedinstvu u Gornjoj Stopanji koji je i dalje na čelu tabele sa 20 bodova.

Ilustracija FOTO Info Vranjske

Vranjska Banja i Alakince na stadionu kraj železničke pruge igrali su nerešeno 1:1, gosti su poveli sa 1:0, a rezultat je izjednačio Demić majstorskim lob udarcem sa 30 metara.

Banjčani su osvojili prvi bod i na 15. mestu su na tabeli, u desetom kolu gostuju u Prokuplju domaćem Topličaninu, ekipi koja je na 10. poziciji sa osam bodova, dok je Alakince palo na 13. mesto sa sedam bodova, a u narednom kolu dočekuje Nebeske anđele.

Nebeski anđeli su na stadionu u Bazi «Jug» igrali nerešeno 2:2 sa Jedinstvom iz Gornje Stopanje, pa su na 12. poziciji na tabeli sa sedam bodova, a u narednom devetom kolu gosti su Alakinca.

NIV  • Ostavi komentar