Mirčev: Nezapamćeno interesovanje za meč Radnika i Partizana u SurduliciPrvenstveni meč 12. kola šampionata Super lige u fudbalu između Radnika i beogradskog Partizana u Surdulici zapalio je ne samo jugoistok Srbije, već i susedne regione, javlja portalu InfoVranjske.rs Dejan Mirčev, portparol surduličkog superligaša.

Ullaznice za gostovanje Partizana su već u prodaji, a zahtevi za rezervaciju stižu iz Leskovca, Niša, Bosilegrada, Skoplja, Bugarske, interesovanje za ovaj prvenstveni susret je nezapamćeno, ističe Mirčev.Dodatni motiv za ovakvo interesovanje za ovaj susret je u činjenici da je Partizan u značajnoj meri popravio formu u domaćem šampionatu, kao i što je Radnik sa novim trenerom Draganom Perišićem u poslednjem prvenstvenom susretu sa Javorom u Ivanjici ne samo osvojio vredan bod, već i bio bliži pobedi i sa igrom koja ohrabruje sve u Surdulici.

Partizan je Partizan, uvek je ovde za gostovanje ovog kluba vladalo veliko interesovanje, ali je za predstojeći meč sada nadmašilo prethodna gostovanja, primećuje Mirčev.Dejan Mirčev je obavestio InfoVranjske.rs da se ulaznice za zapad prodaju po ceni od 300 dinara, koliko koštaju i za jug gde će biti smešteni navijači Partizana.

Cena karata za pokriveni zapad je 500 dinara, a na severnoj tribini iznosiće 200 dinara.

Utakmica između Radnika i Partizana igra se u nedelju 18. septembra na Gradskom stadionu u Surdulici, a početak je zakazan za 19 sati.

Uprava kluba savetuje ljubiteljima fudbala da u Surdulicu dođu najmanje sat ranije pre početka susreta.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar