Milovanović sanja gol za „Orliće“

Eko Taxi Vranje

Uroš Milovanović, napadač i najbolji golgeter surduličkog Radnika, našao se na spisku Gorana Stevanovića, selektora mlade reprezentacije Srbije, za poslednje dve utakmice mladog nacionalnog tima u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope.

Milovanović ističe „da je to velika čast za svakog  fudbalera i uopšte sportistu“.Ponos je predstavljati svoju zemlju bilo gde, posebno u ovako važnom takmičenju. Verujem u sve momke i u naš kvalitet i nadam se pozitivnom rezultatu. Možda ću sve obradovati golovima, optimista je Milovanović.

Golgeter surduličkog superligaša i mladi reprezentativac Srbije ne mari za priče da je za njega zainteresovan veliki škotski klub Rendžers iz Glazgova.

Fudbaler sam Radnika, fokusiran na svoj klub, za interesovanje Rendžersa nisam čuo, to bi bilo lepo, ali sam već rekao, igrač sam Radnika, jasan je Milovanović.

Mladi napadač Radnika u prošloj sezoni u Super ligi postigao je 13 golova i time privukao pažnju selektora mlade reprezentacije Srbije pred dva izuzetno važna susreta u kvalifikacijama za šampionat Evrope.

Podsećamo, „orlići“ u četvrtak drugog juna u Grenoblu igraju sa reprezentacijom Francuske, a u utorak sedmog juna dočekuju Farska ostrva.

NIV  • Ostavi komentar