Milošević: POKS ostaje OPOZICIJAStojan Milošević, predsednik Okružnog odbora Pokreta obnove kraljevine Srbije, u izjavi za InfoVranjske poručuje „da POKS ostaje opozicija i ukoliko Koalicija NADA uđe u lokalnu vlastu Beogradu“.

Nemamo nikakve namere da ulazimo u vlast u Beogradu, ostajemo dosledni onome što smo govorili u kampanji za izbore trećeg aprila, dakle, bićemo i dalje opozicija, kaže Milošević.Po njegovim rečima, „ni eventualni ulazak Koalicije NADA u vlast u Beogradu ne menja stav vranjskog odbora POKS-a“.

Može NADA da bude deo vlasti u Beogradu, mi se iz Vranja u to ne mešamo, ali za POKS smo sigurni da će biti dosledan, pa će deo Koalicije NADA biti u vlasti, ali ne i POKS, kategoričan je Milošević.Prvi čovek POKS-a Pčinjskog okruga je uveren „da POKS neće biti ni deo nove republičke vlasti“.

Svoj program obnove kraljevine u novoj republičkoj vlasti POKS ne može da ostvari, a pošto nas ne interesuje vlast radi vlasti, već zacrtani program našeg pokreta, ubeđen sam da ćemo biti opozicija i na republičkom nivou, smatra Milošević.

S. Kostić

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar