Milošević (POKS): Investicije, infrastruktura, ali i bolji sportStojan Milošević, predsednik Gradskog odbora Pokreta obnove kraljevine Srbije (POKS) u Vranju, na pitanje „šta pobeda vaše stranke donosi“ Vranju odgovara „investicije, bolju infrastrukturu, ali i revitalizaciju gradskog sporta“.

Svesni smo da je ekonomija pokretač svega, pre svega, nove investicije u Vranju i više radnih mesta su nam neophodni kako bi se zaustavilo demografsko pražnjenje i odlazak prvenstveno mladih, pa na ovom planu računamo na ugled dinastije Karađorđević u svetu, što je važno za privlačenje ulagača na jugu Srbije, kao i u celoj zemlji, objašnjava Milošević.Po njegovim rečima, „Vranju je potrebna mnogo bolja infrastruktura“.

Ulice, putevi na teritoriji Grada Vranja, regionalni, gradski i na seoskom području, moraju da budu u mnogo boljem stanju, vodovodna i kanalizaciona mreža isto tako, jer bez potrebne infrastrukture nema ni investitora, smatra Milošević.POKS u Vranju razvoj sporta smatra jednim od svojih najvažnijih ciljeva.

Da sport vratimo na nekadašnje stanje kada smo se njime ponosili, jer je ova oblast društva najbolja promocija Vranja, doprinosi i razvoju turizma, a i u funkciji je zdravog života mladih. Primera radi, Vranje nema streljanu, a nekada je imalo pored donje kasarne, jer uvek je bilo mladih zainteresovanih za ovaj sport, ističe Milošević.

Prvi čovek POKS-a u Vranju na kraju nagoveštava „ukidanje stranačkog zapošljavanja, bolje funkcionisanje komunalnih preduzeća, „Parking servisa“ posebno, jer ima bahatosti u sadašnjem njihovom radu, veća ulaganja iz budžeta u kulturu i aktivnosti mladih“.

S. Kostić

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar