Milanović pred RADNIČKI: Moramo da OSVAJAMO BODOVEFudbalski klub Radnik gostovaće ekipi Radničkog iz Kragujevca u poslednjem meču pred kraj polusezone Super lige Srbije.

Meč je zakazan za 20. decembar, 2023. godine sa početkom od 13 časova.Trener FK Radnika iz Surdulice, Milan Milanović rekao je da je cilj njegovog tima osvajanje bodova.

Mi moramo da osvajamo bodove zbog pozicije na kojoj se nalazimo.  U prošlom kolu protiv Pazara je bila naša najbolja igra, bar od kad sam ja ovde. Korak po korak napredujemo i ja i dalje vidim pomak u igri. Moraćemo još te individualne greške da neutrališemo i da tako dođemo do pozitivnog rezultata, rekao je Milanović.Milanović je podsetio da je ekipa Radničkog ovog vikenda odigrala odličnu utamicu s Partizanom.

Uopšte igraju lep i moderan fudbal. Igraju na gol više i na taj način i privlače gledaoce. Imaju dobre napadače, imaju dobre bokove i odatle može da bude opasnost koja može da nam zapreti. U ovom momentu nas dočekuju kao dobar protivnik sa dobrim rezultatom iz prošlog kola,  na domaćem su terenu pred svojom publikom pa ćemo videti, rekao je Milanović.

Podsećamo, FK Radnik iz Surdulice se nalazi na 16. mestu tabele Super lige Srbije i u poslednjih pet utakmica nije odneo nijednu pobedu.

NIV

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar