Miodrag Dimitrijević: VRANJANAC izveštava sa AUSTRALIAN OPENA

Eko Taxi Vranje

Miodrag Dimitrijević Sobinac novinar iz Vranje, izveštava sa Australian open-a za redakciju portala Nova.rs

Dimitrijević je prvi Vranjanac koji izveštava sa nekog Grend Slema, što ujedno predstavlja i najveći uspeh sportskog novinarstva iz Vranja.Za portal InfoVranjske.rs, Dimitrijević kaže da je misija „Australijan open“ za njegaje počela još novembra kada sam počeo proces akreditacije, nakon što sam dobio pismo preporuke, imao sam i sve što mi je bilo neophodno da apliciram za vizu.

Dugo nisam znao da li ću uopšte da odem jer smo se uspavljivao sa jednom, a budio sa drugom informacijom. Ponekad sam se budio i tokom noći. Na kraju je, ipak, odlučeno da dobijem zeleno svetlo da dođem u Melburn, rekao je Dimitrijević u razgovoru za InfoVranjske.rs

Dimitrijević za portal InfoVranjske.rs kaže da nije siguran da li je prvi Vranjanac koji prati neki od grend slemova, ali smatra da je vreme da građani Vranja vide i prvog Vranjanca na terenu na Australian openu.

Ovo je stvarno neobično iskustvo jer nema toliko „divljine“ kao što je to slučaj neretko kod nas, već sve što želite da uradite prolazi kroz niz sigurnosnih provera i odobravanja. Retko kada se kasni više od minut ili dva u odnosu na predviđeno vreme intervjua ili konferencija., rekao je Dimitrijević

Dimitrijević na kraju kaže da najveći utisak koji je doživeo na Grend slemu, pored odsustva Novaka Đokovića sa turnira, činjenica da su mere zbog korona virusa posebno stoge.

Podsećamo, Miodrag Dimitrijević Sobinac završio je osnovnu i srednju školu u Vranju, nakon čega je nastavio školovanje u Beogradu.

Kao sportski novinar do sada radio je u kompaniji Ringier Axel Springer, nakon čega „prelazi“ na Novu.rs gde je jedan od vodećih sportskih novinara.

MSB    1. Драган 26/01/2022
    2. neko i nešto na AO 26/01/2022
    3. Mirko 26/01/2022

    Ostavi komentar