Mihajlović POVODOM hapšenja u BOSILEGRADU: Falsifikovan POLICIJSKI zapisnik – Jedni nas ISPITIVALI, drugi se POTPISALIDanijela Mihajlović, profesorka matematike iz Surdulice, privođena u Bosilegradu 11. marta prilikom posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića ovom poograničnom gradu, u zapisniku sa salušanja u Policijskoj stanici stavila je primedbu koja ukazuje na nezakonito postupanje službenih lica koja su ih saslušavala i ona koja su pootpisala zapisnik.

Nisu nas saslušavali Dejan Georgijev i Marijela Miladinović Zarev, već trojica u civilu koji nisu hteli da daju svoje identifikacijske podatke, piše u primedbi na kraju zapisnika o saslušanju koju je stavila Danijela Mihajlović i potpisala zapisnik, a potpisnici su bili i pomenuti policijski službenici iz Bosilegrada.Po rečima Mihajlovićeve, „zapisnik su potpisali policijski službenici koji nas nisu ni privodili ni saslušavali, a nisu ga potpisali oni koji su nas priveli i ispitivali, a predstavljali su se kao pripadnici Bezbednosno-informativne agencije (BIA)“.

Danijela Mihajlović i Milijana Stoiljković su zajedno dale iskaz na zapisniku koji prenosimo u celosti i bez izmena.Dana 11.03.2023. godine sa mojom drugaricom Milijanom Stoiljković iz Niša, boravila sam u popodnevnim časovima u Bosilegradu, u ugostiteljskom objektu „Picerija Dace“, kojom prilikom sam sa još nekoliko poznanika sedela i pila piće.

Na stolu smo imali nekoliko papira na kojima je bilo ispisano sledeće: „Predsedniče, mi smo gladni i bez budućnosti ovde“, „Hitna smena Zaharijeva“ i „Planina Besna Kobila se urušava“.

Nismo nikoga uznemirile i nismo imali ni sa kim sukob u samoj piceriji. Izjavljujemo da nemamo ništa drugo da izjavimo u vezi navedenoog događaja i da su navodi o prijaljenom događaju neistiniti.

Iste navode potvrdila je Milijana Stoiljković, piše na kraju zapisnika o saslušanju Mihajlovićeve i Stoiljkovićeve koji su potpisale saslušane osobe i OVLAŠĆENA SLUŽBENA LICA, Dejan Georgijev i Marijela Miladinović Zarev.

S. Kostić

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Buda 16/03/2023
    2. Bugarin bosilegrad 16/03/2023
    3. snsbanda 16/03/2023

    Ostavi komentar