Mihajlović odgovorila direktorki Đorđević: Niste demantovali nas, nego podatke Državne REVIZIJEOpštinski odbor Stranke slobode i pravde objavio je saopštenje za javnost povodom demantija koje je uputila Rada Đorđević, direktorka Veterinaske ambulante u ovom Bosilegradu.

Saopštenje OO SSP Bosilegrad, prenosimo u celosti i bez dodatnih izmena.Kada smo pisali saopštenje pratili smo samo datume, izveštaje i podatke Državnog revizora.

Pa gospođa Rada Đorđević svojim saopštenjem nije pokušala da demantuje nas nego institucije ove zemlje kojima i sama pripada.  Dakle, i od strane državnog revizora, a potom i nas kao stranke i građana ukazano je na činjenicu je gospođa Rada Đorđević uzimala putne troškove dok ostali zaposleni nisu!Predlažemo direktorki JP Veterinarska ambulanta da posle obmanjivanja svojih zaposlenih prestane da obmanjuje javnost po dobro oprobanom receptu „ne verujte svojim očima, nego onome što ja kažem“.

Jasno se vidi da je direktorka putne troškove uzimala samo za sebe. Dorektorka nije čak ni tačan datum demanta napisala. Sada je mesec april a ne maj, godina je u redu.

Toliko o njihovoj transparentnosti, brizi i odgovornosti. Takođe, ističemo da u problem putnih troškova nije samo problem u JP Veterinarska ambulanta, već i u OŠ „Georgi Dimitrov“ i Bosilegradskoj Gimnaziji, o čemu svedoče i brojne sudske presude.

Daniela Mihajlović, profesor matematike i računarstva, predsednica OO SSP-a

NIV

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar