MEDIJSKO SKLONIŠTE: Vratite NAŠE VELIKANE u NAŠ PARKRekonstrukcja gradskog parka u Vranju, predugačka i preskupa, još nije završena.

U dvorište Hremluka bačene su biste vranjskih velikana – Oca Justina, doktora Kopše, Đorđa Tasića i Jovana Hadži Vasiljevića kada je rekonstrukcija počela, i još uvek su tamo.Info Vranjske su već pisale i tražile da se biste vrate u park, pa ništa.

Mirjana Ilić Stošić, šef vranjskog SSP-a, snimila je video u bašti Haremluka, u kojoj su biste bačene, ali, jedino što je SNS reagovao svojim saopštenjem da Ilićeva nepravilno izgovara Selamluk.Plaćenički mediji su pre dve nedelje izvestili da su rupe u parku za biste već iskopane, ali bisti nema pa nema.

Sada je sve jasno – u saopštenju protiv Info Vranjskih SNS piše da samo što ne vrate biste, da se niko ne sekira, ali od tada je prošlo godinu dana.

Videla je vranjska javnost i koliko umete da lažete, i koliko ste nesposobni, i koliko nemate morala i časti.

Ne morate dalje da nas ubeđujete, samo vratite biste naših velikana u naš park.

Ako nemate tu silu i moć, dakle znanje, novac i pamet, Tim za razvoj i integracije, osnivač Medijskog skloništa, spreman je da na sebe peuzme vraćanje bisti u park, pa čak i da ih na rukama nosimo tih 200 metara.

Vi, i kao SNS i kao vlast, morate biti svesni da je građanima Vranja izuzetno stalo do tradicije i istorije ovoga gradda.

To što vas zanimaju samo pare, kupovina stanova, zapošljavanje pobratimki i švalerki, to je problem o kome će se građani izjasniti na izborima.

Ali, biste su oličenje velikih ljudi, znak da je ovaj grad živeo i pre vas, da je stvarao Srbiju koju vi danas uništavate, te vas očigledno ta istina koči da vratite biste u park.

Pozivamo vas da bar jedanput budete jači od sebe, da stegnete zube i naše velikane vratite u naš park.

Saopštavajte saopštenja, pljujte, vređajte, dobro vam to ide, ali vratite naše velikane u naš park.

Pa šta ako to nije i vaš park i ako to nisu i vaši velikani?

Bar jednom, budite ljudi, budite građani i budite Vranjanci.

I nadajte se da će vam Bog oprostiti za ovo što činite, jer Vranje sigurno neće, u zamislivom periodu.

Medijsko sklonište Vranje

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Jug 22/07/2021
    2. Đoka 23/07/2021
    3. jordan 23/07/2021

    Ostavi komentar