Aktivizam i mladi

Medijsko SKLONIŠTE: Promocija filma „A sad, da izađete na GLASANJE“Organizacija civilnog društva Institut za istraživanje korupcije Kareja poziva vas na projekciju za medije dokumentarnog filma “A sad, da izađete na glasanje”, nakon projekcije održaćemo press konferenciju. 

OCD „Institut za istraživanje korupcije Kareja“ Pačevo naglašava da će press konferencija i promocija filma „A sad izađite na glasanje“ biti održana u sredu – 11. oktobra, sa početkom od 12 časova u Medijskom skloništu.

O filmu će govoriti autor i scenarista Siniša Janković, predstavnik Kareje koja je producent filma.

Film će najpre biti prikazan u utorak 10. oktobra, u Leskovcu u MZ Milentije Popović, a prva projekcija ovog filma bila je u Beogradu 4. oktobra.

Dokumentarni film u trajanju od 27 minuta, koji ima i nekoliko igranih scena, snimljen je početkom jula u selu Kukulovce, južno od Leskovca, u okviru Prve interaktivne umetničke predstave “Berza vladavine prava – Kukulovce 2023” održane u Kukulovcu.  Gledaoci će videti veoma zanimljive scene stvarne prodaje vladavine prava, kao i da saznaju koja je njena vrednost.

Glavnu žensku ulogu igra glumica amaterskog pozorišta iz Leskovca Bojana Stefanović; glavnu mušku ulogu igra akademski glumac Nenad Mitrović iz Kukulovca.

Važnu ulogu u filmu  imaju građanke i građani Kukulovca i Šišinca, kao publika interaktivne umetničke predstave.

NIV    1. Паника 10/10/2023
    2. Gospodin 10/10/2023

    Ostavi komentar