Meč Ternoci – Alakince nije odigran: TRNOVČANI tražili POMOĆ od UEFAFK Ternoci iz Velikog Trnovca kod Bujanovca nije odigrao prvenstvenu utakmicu 20. kola Zone „Jug“ sa Alakeincem, a na osnovu odluke Uprave kluba od petka osmog aprila.

Jusuf Hasani, predsednik kluba iz Velikog Trnovca, u razgovoru za portal InfoVranjske.rs je obavestio „da se meč sa timom Alakinca neće igrati u nedelju devetog aprila“.

Uprava kluba još uvek nije donela odluku o napuštanju takmičenja u Zoni „Jug“ zbog skandaloznog susreta u Vladičinom Hanu sa Moravom, gde je sudija istovremeno isključio iz igre tri naša igrača i većini dao žute kartone, rekao je Hasani.

Po njegovim rečima, „FK Ternoci će se žaliti Fudbalskom savezu Srbije i Evropskoj fudbalskoj federaciji (UEFA) zbog sudijske nepravde u Vladičinom Hanu, u 19. kolu Zone „Jug“ u subotu prvog aprila“.

Na sajtu FS RIS u odeljku „Rezultati i tabele“ nema rezultata sa meča Ternoci – Alakince, ali ni objašnjenja zašto nije odigrana utakmica u Velikom Trnovcu“, niti su se povodom slučaja u Vladičinom Hanu zvanično oglasili nadležni organi FS RIS, što je naročito indikativno u situaciji kada jedan klub nagoveštava istupanje iz takmičenja.

Na sajtu „Srbijasportnet“, međutim, napisano je „Ternoci – Alakince 0:3″, dakle, ovaj portal je neodigrani susret već registrovao službenim rezultatom“.

Podsećamo, u zvaničnom oglašavanju Uprave FK Ternoci povodom meča sa Moravom u Vladičinom Hanu potencirano je „da je sudija Aleksandar Nikolić iz Leskovca oštetio klub, jer u njemu igraju fudbaleri albanske nacionalnosti“.  • Ostavi komentar