Makedonska ulica u Vranju: Stanje za plakanjeStanovnici Makedonske ulice u Vranju, kao i građani koji žive u gravitirajućim gradskim četvrtima, više od mesec dana su na velikim mukama zbog presporog odvijanja radova koji svakodnevno stvaraju teškoće građanima i vozačima.

Makedonska ulica je raskopana 21. avgusta, dan kasnije je uklonjena kocka sa kolovoza, pa je u «zemljanom» stanju izložena kiši i blatu, što je čini neprohodnom za vozila i pešake.Kad pada kiša ne možemo preko blata, kad je suša, guši nas prašina, a jedina «olakšavajuća okolnost» je što možemo da prođemo i kolima i peške, žale se «Makedonci».

Građani kritikuju što su se radovi toliko odužili.Očekivali smo da se brzo završi rekonstrukcija ulice, međutim, to se odužilo i bez  nade da se okonča ovo Golgota u skorije vreme, postave mašinu, radnici se vrte oko mašine, nešto rade, manje rade, više sede, a posao nikako da odmakne, kritikuju građani.

Po njihovim rečima, „raskrsnica između Makedonske, Cara Dušana, Karađorđeve, Vojvode Mišića i Nemanjine je poseban problem“.

Ta lokacija je potpuno zapuštena, na sve strane su ostaci radova na sanaciji havarije na fekalnoj kanalizaciji, pa mi koji idemo u Makedonsku ulicu moramo da preskačemo gomile zemlje, barice i druge prepreke da bi ušli u svoju ulicu, ističu stanovnici Makedonske ulice.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Jovanović 29/09/2022
    2. Slobodan 1 29/09/2022
    3. RAJKO 29/09/2022
    4. Mrsomir 29/09/2022

    Ostavi komentar