Maja MITIĆ: PIROMANIJA je dolaskom SNS na vlast doživela PROCVAT

Eko Taxi Vranje

Maja Mitić, član Predsedništva Srpskog pokreta Dveri i predsednik Saveta za ustavna pitanja, pravdu i zakonodavstvo Dveri, u izjavi za InfoVranjske najoštrije osuđuje paljenje automobila Dejana Manića, predsednika Gradskog odbora Jedinstvene Srbije i direktora „Parking servisa“.

Najoštrije osuđujem svaki vid nasilja bez obzira da li su žrtve predstavnici vlasti, opozicije ili obični građani. Činjenica da se u Vranju još uvek politički i poslovni nesporazumi, čitaj nameštanje tendera i pranje novca, rešavaju paljenjem automobila, ukazuje da mi u našem gradu nismo napravili civilizacijski iskorak u odnosu na devedesete godine, smatra Maja Mitić.Mitićeva ukazuje na opasnost od piromanije u Vranju.

Piromanija je dolaskom SNS na vlast doživela procvat, Vranje je postalo raj za piromane, a ovaj režim je došao na vlast obećanjem dekriminilizacije društva, a istina je da se kriminalizacijom održava na vlasti,upozorava Maja Mitić.

Članica Predsedništva Dveri iz Vranja opominje na ulogu SNS u obračunu sa svima, koalicionim partnerima i opozicijom.

Vinovnici ovih paljevina su uglavnom bili članovi SNS, žrtve njihovi koalicioni partneri. Istovremeno, danas je u Vranju opasno biti opozicija naprednjačkom režimu, ali je izgleda još opasnije biti njihov saveznik, zaključuje Mitićeva.

Maja Mitić napominje na, kako kaže, izostanak reakcije nadležnih organa.

To brine građane Vranja, bez obzira da li je motiv za ova najnovija paljenja politički, poslovni ili lični. Dejan Manić je pre svega građanin Vranja, pa tek onda predsednik JS, direktor jednog javnog preduzeća i koalicioni partner i saradnik SNS, i kao takav mora biti zaštićen od bilo kakvog nasilja, ističe članica Predsedništva Dveri.

Maja Mitić na kraju poručuje da napadači na Manića moraju biti procesuirani u najkraćem roku.

To se mora učiniti bez obzira na to da li drže na zidu ikonu svog zaštitnika sa Andrićevog venca, jasna je i kategorična Maja Mitić.    1. Vranjezguz 02/02/2022
    2. Darko 02/02/2022

    Ostavi komentar