Maja Mitić: Sastanak Đilasa i Vučića su dokaz da su nezadovoljni rezultatima izboraMaja Mitić, predsednica Srpskog pokreta Dveri u Vranju, u izjavi za portal InfoVranjske.rs povoodom susreta lidera SNS Aleksandra Vučića i predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, ovaj sastanak naziva pravim imenom, „politički dil“.

Njihov sastanak možemo nazvati pravim imenom – politički dil dva čoveka koji žele da privatizuju političku scenu Srbije, a u pitanju je postizborno zbližavanje kao dokaz da su obe strane nezadovoljne rezultatima izbora, ocenjuje Mitićeva.Po njenim rečima, neko „treći“ je pobedio na prošlim izborima.

Nezadovoljstvo izbornim rezultatima Vučića i Đilasa znači da je pobednik izbora TREĆI PUT za koji su se zalagale Dveri u predizbornoj kampanji, smatra Maja Mitić.Predsednica Dveri u Vranju negira da su sastankom Vučić – Đilas pokrenuti pregovori vlasti i opozicije.

Za nas iz Dveri potpuno je neprihvatljivo da se sastanci Vučića i Đilasa predstavljaju kao pregovori vlasti i opozicije, jer Dragan Đilas nema mandat za takve pregovore ni od članova svoje koalicije, akamoli od ostalih političkih stranaka koje su bile akteri na izborima, poručuje Maja Mitić.

Na kraju, Mitićeva na kraju zaključuje da su na njihovu žalost građani Srbije prepoznali scenario i u pripremi dila i u velikoj meri dali podršku patriotski orijentisanim organizacijama.

S. Kostić

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Če Gevara 15/04/2022
    2. Zozon 17/04/2022

    Ostavi komentar