Lokacija stopira izgradnju obećanog stadionaIzgradnja novog fudbalskog stadiona u Vranju nije počela zbog moguće promene predviđene lokacije na prostoru Sportskog centra, saznaju InfoVranjske iz izvora u vrhu gradske vlasti i Gradskom odboru SNS.

Po izvoru portala iz gradske vlasti, «predviđena lokacija na prostoru Sportskog centra je problematična iz više razloga, blizine dečjeg vrtića, nekoliko srednjih škola i nedostatka prostora za parkiranje, pa se ozbiljno razmišlja o promeni lokacije».Grad pokušava da pronađe pogodniju lokaciju za fudbalski stadion kapaciteta od 8.000 gledalaca.

Razmatrano je više potencijalnih lokacija koje se nalaze u svojini Grada Vranja, jedna od mogućih je i prostor preko puta «Alfe», nesuđena lokacija za slovenački «Tuš», ali to nije definitivno – navodi izvor InfoVranjskih.Po njegovim rečima, «dileme oko lokacija za novi fudbalski stadion stopirale su početak njegove izgradnje, pa je datum te vranjske dugo čekane «svečanosti» neizvestan i na dugom štapu».

Izvor na kraju ističe «da Grad ne želi da izgradnjom novog stadiona uništi Sportski centar koji bi se u protivnom sveo samo na Sportsku halu, dok bi tereni za male sportove i tenis otišli u istoriju».

Podsećamo, prema najavama iz vrha gradske vlasti početak izgradnje novog fudbalskog stadiona najavljen 2019. godine nikada nije datiran sa zvaničnih mesta.

NIV

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. Bivša prijateljica 01/08/2021
  2. deda mraz 01/08/2021
  3. Па 02/08/2021
  4. Lopovi 02/08/2021
  5. Donjovranjac 09/08/2021
  6. Saki kawasaki 09/08/2021

  Ostavi komentar