Ljutice Bogdana naljutila građane: Ulica APOKALIPSEUlica Ljutice Bogdana u Vranju u široj okolini ATD nalazi se u katastrofalnom stanju, ugrožavajući i pešake i saobraćaj i sve koji u njoj i susednim ulicama žive, uverio se portal InfoVranjske.rs na licu mesta.

Na njenom početku gde se odvaja od Cetinjske ulice uzanim sokakom, postavljena su dva stubića koja sprečavaju vozila da uđu u ovu ulicu, što nezadovoljni građani komentarišu na svoj način.Da nije stubića automobili bi mogli da uđu u Ljutice Bogdana, ali da izađu bila bi nemoguća misija, kolovoz je toliko oštećen da se i pešaci s mukom kreću, posebno mlade majke sa dečjim kolicima. Atmosferska voda je najpre podigla asfalt koji se zatim razlomio i tako je nastala apokalipsa, priča vremešniji stanovnik ulice Ljutice Bogdana.

A na proširenom delu ove ulice na asfaltnom kolovozu nekoliko „kratera“ dubine do 40 centimetara upozoravaju vozače na veliku opasnost.

Zvali smo komunalnu miliciju, dolazili su par puta, fotografisali, ali se ništa nije promenilo, ulica je i dalje u katastrofalnom stanju, jadikuju žitelji Ljutice Bogdana.

Grupi nezadovoljnika iz ove ulice priključuje se penzionerka iz obližnje kuće.

Najveći problem je kanalizacija, iz gornjih naselja su priključeni na šahtu u našoj ulici, dolazi do čestih havarija i zapušenja, pa se fekalna kanalizacija sliva niz našu ulicu prema Cetinjskoj i ATD, pa dođe i do ulice Ćipre Stankovića, ističe penzionerka.

Po njenim rečima, „problem izlivanja kanalizacije predugo traje“

Obraćali smo se „Vodovodu“, obećali su da će rešiti problem i gornja naselja izmestiti iz naše kanalizacione šahte, ali je ovde i dalje sve po starom, nezadovoljna je sagovornica portala.    1. Ulica strave 11/09/2022

    Ostavi komentar