Listu Branimira NESTOROVIĆA podržalo 1.370 VRANJACANajveće iznenađenje na republičkim i beogradskim izborima predstavlja lista broj 14. „Mi – glas iz naroda, profesor doktor Branimir Nestorović. Od ove liste u Beogradu zavisiće ko će preuzeti vlast, a osigurali su i mesto u Parlamentu Srbije.

Prema zvaničnim podacima Republičke izborne komisije u Vranju je za listu doktora Nestorovića glasalo 1.370 glasača. Taj podatak nije konačan, jer je obrađeno 75 od 85 izbonih mesta u Vranju.Podsćamo, Branimir Nestorović posetio je Vranje u toku prošle nedelje nekoliko dana pred izbore. Njegov predstavnik u Vranju je advokat Milan Ivanović, rodom iz Preševa. Podsećamo, Ivanović je bio kandidat za mesto u Gradskom Pravobranilaštvu, ali nije izabran na sednici kojom je predsedavao Dejan Tričković.

Da je kojim slučajem, Nestorović izašao na izbore u Vranju, njegova lista bi prešla 3 odsto i na taj način bi ušli u Skupštini grada.Više stanovnika Vranja je podržalo listu doktora Nestorovića, nego Borisa Tadića i Saše Radulovića, ili listu Nacionalnog okupljanja Milice Stamenkovski i Boška Obradovića.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Holy Stevan 19/12/2023
    2. Ciciban 19/12/2023

    Ostavi komentar