Leon FOOD rođendan pun iznenađenjaRestoran Leon FOOD u nedelju, 28.11.2021. proslavlja svoj peti rođendan . Za pet godina uspešnog rada restoran se pokazao kao jedan od najprestižnijih u Vranju, ali i u ovom delu Srbije.

Za razliku od uobičajene gastronomske ponude, na meniju restorana “Leon food“ nalaze se, pored ostalog, i specijaliteti našeg kraja.Originalni recepti sočne samse, propeća i drugih pita spremljenih na tradicionalan način, samo su deo restoranske ponude. Paste, kiflice, pice, salate…

LEON FOOD: Postani deo tima!Nakon slasnog slanog obroka nepca možete počastiti i dezertima. Palačinke sa prelivom, torte, sladoledi i nezaobilazni čiz kejk.

Cene su pristupačne, a usluga je vrhunska.

Petu godišnjicu rad, restoran Leon fud obeležava u znaku stalnog interesovanja i posećenosti gostiju koji se ne mogu prebrojati. A brojke obavezuju tako da hrana i usluga moraju ostati vrhunski.

FOTO: Leon FOOD

Leon food se potrudio da omogući korisnicima da svoju omiljenu hranu naruče brže i lakše putem telefona, a hrana na vašu adresu stiže brzinom svetlosti.

U okviru rođenadanske proslave pripremljna su brojna iznaneđenja, degustacije i rođenadanska akcija sa GRATIS proizvodima koja počinje od petka 26. novembra.

  • Pica Kaprićoza + gratis sladoled Ajs point 210 dinara
  • Pita sir 280 g + gratis planinski jogurt 120 dinara
  • Slatka palačinka + gratis sok narandža 0,3l 130 dinara
  • Rafaelo kocka + gratis sok koka kola 0,3 l 130 dinara
  • Domaća kafa + gratis limunada 0,3l 90 dinara

Hvala svim kupcima koji su doprineli da ovaj objekta uspešno posluje već pet godina. Trudićemo se da Vam i dalje pružimo kvalitetnu uslugu i ukusne proizvode.

Vaš Leon Food

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar