Lena Kovačević povodom koncerta u Vranju: Hajde da ispunimo Borkin ZAVETLena Kovačević najavila je svoj koncert koji će se održati u Vranju, 30. oktobra, 2023. godine u Pozorištu „Bora Stanković“ sa početkom od 19 časova.

Karata nema a meni je posebna čast da vam približim koliko je važan i human povod ove večeri u organizaciji Društva onkoloških pacijenata Vranje i svih onih koji podržavaju poruku i važan cilj koji nosi „Borkin zavet“, napisala je Lena Kovačević.Kovačević je dodala da je „Borka Bokica Stefanović otišla je prerano, u 38.godini, posle velike borbe i za sobom ostavila snažnu poruku i molbu – PREGLEDAJ SE“.

Poznata autorka dodala je „da je Borka Stefanović ujedinila Vranje i sve one koji su oktobar mesec ali i čitavu godinu posvetili tome da apeluju i podstiču da se redovno kontrolišemo“.Vidimo se u Vranju, napisala je Lena Kovačević.

Drage majke, ćerke, sestre, supruge, borkinje, saborkinje, oktobar je mesec borbe protiv raka dojke.

Hajde da se udružimo, osnažimo, pokažemo i dokažemo da je samo briga za sebe , ljubav prema drugom i da možemo da budemo nežne prema sebi!

Hajde da se zaustavimo na kratko i uradimo pregled, odvojimo vreme da bi vreme radilo za nas, da zastanemo da ne bismo bile zaustavljene „u koraku i snu“ , da se izBORIMO  za život, za ljubav, za radost, za snove,  jer smo se ZAVETOVALE da ćemo biti i zdrave,  i radosne, i lepe, i nežne, i snažne!

Hajde da ispunimo Borkin zavet!

Hajde da budemo saborne u zajedničkoj  misiji zbog sebe i onih koji nas vole! Hajdemo sve zajedno u ime ljubavi, mi  majke, ćerke, sestre, supruge, da budemo heroine svojih sudbina! Herojski je otići na pregled, herojski je suočiti se sa sobom! Sledeći Borkin zavet i sve Borke oko nas, možemo! I moramo! To je naš dug sebi! I životu“

Napisala je Lena Kovačević na svom Instagram profilu.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar