Kup Srbije u rukometu: Vranjanci na domaku peharaU finalu Kupa Srbije u rukometu za muškarce posle meča Metaloplastika (Šabac) – Vojvodina (Novi Sad), verovali ili ne, radovaće se i Vranjanci.

U pitanju su rukometaši iz Vranja koji igraju u ovim klubovima, golman Šapčana je naše gore list, Darko Arsić, a na poziciji desnog krila je takođe Vranjanac Mateja Dodić, dok za Vojvodinu igra Darko Milenković iz Vranja.Ako u finalu Kupa Srbije pobedi Metaloplastika, radovaće se Vranjanci Arsić i Dodić, ukoliko trijumfuje Vojvodina, radost sa saigračima podeliće Darko Milenković.

Pa neka opet „glasovi zla“ u Vranju kritikuju gradskog većnika za sport Nenada Đorđevića Nešija zbog ovdašnjeg rukometa, prelazeći preko činjenice da u finalu Kupa Srbije učestvuju čak tri Vranjanca.Nevolja je, međutim, u tome što su pomenuti rukometaši Vranjanci napustili svoj grad baš u periodu kada vranjskim rukometom drmaju Neši i njegovi iz Donjeg Vranja, pa to „ali“ Nešijeve „zasluge“ kvari!

Podsećamo, u polufinalnim mečevima Kupa Srbije Metaloplastika je pobedila Dubočicu iz Leskovca, a Vojvodina Radnički iz Kragujevca.

Za utehu Nešiju, u redovima polufinaliste Radničkog igra Vranjanac Petar Petrović, ali je i prvotimac Kragujevčana otišao iz Vranja za Nešijevog zemana.

S. Kostić

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. Mita 01/04/2022
  2. Udruzenje roditelja 01/04/2022
  3. SeverVr 01/04/2022
  4. Mita 01/04/2022
  5. Rukometaš sa spiska 01/04/2022
  6. Svetozar 01/04/2022

  Ostavi komentar