Kup Srbije u futsalu: Vranjanci ambiciozni PROTIV EkonomcaGKMF Vranje u osmini finala Kupa Srbije u futsalu gostuje u Kragujevcu gde će odmeriti snage sa domaćim Ekonomcem sa kojim je nedavno u šampionatu Prve futsal lige meč u Vranju protekao bez golova.

Goran Jović, trener Vranjanaca, ne skriva ambicije svoje ekipe da u Kupu Srbije ide do kraja ovog takmičenja.Ubeđen sam da će se večerašnji susret razlikovati od utakmice u šampionatu, teško je u futsalu dva uzastopna meča odigrati bez golova. Ekonomac je zbog domaćeg terena u prednosti, ali mi imamo ambicije da idemo do kraja u Kupu Srbije, slične ambicije gaje i Kragujevčani, pa oćekujem žestoku borbu svih 40 minuta, ocenio je Jović.

Utakmica između Ekonomca i Vranja na programu je u sredu 22. februara u Hali sportova «Jezero» u Kragujevcu i počinje u 21 sat.U sredu je na programu i drugi zaostali meč osmine finala Kupa Srbije između Vintersporta iz Niša i ekipe FON iz Beograda.

Svi ostali mečevi osmine finala Kupa Srbije odigrani su 15. februara: Kalča – Partenon 6:2, Novi Sad – Novi Pazar 6:1, Jagodina – Ivanjica 3:4, Solunac – Loznica Grad 1:7, Požarevac – Bečej 3:0 i SAS – Nova Pazova 7:2.

NIV

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. bata 22/02/2023

    Ostavi komentar