Kup Srbije: Radnik u prvom šeširuŽreb za utakmice osmine finala Kupa Srbije održaće se u četvrtak u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije u Beogradu u 14 sati, a izvlačenje će se obavljati iz dva šešira, „privilegovanog“ u kome je i surdulički superligaš Radnik, i „nepovlašćenog“ u kome su klubovi eventualni rivali Surduličana.

U prvom šeširu osim Radnika su i Vojvodina iz Novog Sada, Crvena zvezda, Čukarički, TSC iz Bačke Topole, Radnički iz Niša, Napredak iz Kruševca i Spartak iz Subotice.Mogući rivali Radnika u drugom šeširu su klubovi Metalac iz Gornjeg Milanovca, Novi Pazar, Mladost GAT iz Novog Sada, Železničar iz Pančeva, IMT iz Beograda, Radnički iz Sremske Mitrovice, Radnički iz Novog Beograda i Kolubara iz Lazarevca.

Među superligašima koji u osmini finala mogu da budu protivnici Surduličana su Novi Pazar, Mladost GAT i Kolubara, dok su ostali timovi članovi Prve lige Srbije, drugog ranga u srpskom fudbalu.

Dodatni žreb održaće se za mesta odigravanja susreta osmine finala Kupa Srbije, odnosno, koji će klubovi biti domaćini, a koji će biti gosti.

Podsećamo, mečevi osmine finala Kupa Srbije igraće se u sredu devetog novembra.

NIV  • Ostavi komentar